Amikor az új bejelentkezési rendszer aktiválódik, minden felhasználónak el kell végeznie egy gyors, egyszeri beállítást a jelszava visszaállításával. A profilod, a felhasználói státuszod, a kurzusaid, a beszélgetéseid, a tananyagok és a Hive Mindhoz való hozzáférésed változatlanok maradnak.

Ma nincs szükség intézkedésre. A végleges dátumot és a részletes útmutatót a változás életbe lépése előtt megosztjuk Veled.

Kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba a contact@hive-mind.community e-mail-címen!